Overslaan en naar de inhoud gaan

Zo voorkom je een witte tong!

Om een probleem goed op te lossen, pak je natuurlijk allereerst de oorzaak goed aan. Bij slechte adem, ofwel Halitose, is met name het laagje plaque op de tongrug een belangrijke oorzaak. En omdat die plaque zich elke dag weer vormt, is het belangrijk dat je deze dagelijks weghaalt.

Witte tong

Uit diverse klinische studies blijkt dat één op de vijf mensen in meer of mindere mate last heeft van orale halitose, ofwel slechte adem. Orale halitose is een groot probleem, zowel voor de patiënt alsook voor zijn/haar naaste omgeving. Een goede behandeling van halitose is belangrijk. Halita Tongreiniger is geïndiceerd in geval van orale halitose klachten als aanvulling op het gebruik van Halita Gorgelmiddel en Halita Tandpasta.

De producten van Halita zijn te koop bij apotheken, parapharmacies en online bij o.a.: 

Bestel bij New Pharma Bestel bij Medi-Market Bestel bij Farmaline

Tong reinigen 

Elke dag vormt zich een dun laagje plaque op de tong. Bacteriën nestelen zich graag in deze laag en produceren vluchtige zwavelgassen die slechte adem veroorzaken. De Halita Tongreiniger verwijdert effectief het laagje plaque, zodat bacteriën geen kans krijgen om zich te nestelen. Gebruik de Halita Tongreiniger in combinatie met Halita Gorgelmiddel voor een langdurig effect. Halita wordt aangeraden door mondzorgprofessionals en specialisten op het gebied van Halitose (slechte adem).

  • Reinigt effectief de tong
  • Verwijdert de plaquelaag en bacteriën van de tong
  • Vormgeving tongreiniger afgestemd op de anatomie van de tong
  • 2 zijden om tong te reinigen: bij aanwezigheid van een uitgesproken centrale fissuur kan de zijde met opstaand richeltje gebruikt worden om ook op deze locatie plaque te verwijderen
  • Verbetert de mondhygiëne
  • Voor een langdurig effect van een frisse adem
  • Tongreiniger gaat lang mee en is eenvoudig schoon te maken
  • Gebruiksvriendelijk

Koop je Halita Tongreiniger bij:

Bestel bij New Pharma Bestel bij Medi-Market Bestel bij Farmaline

Halita

Halita

Halita is onderdeel van Dentaid en is speciaal ontwikkeld voor mensen die last hebben van slechte adem of orale halitose. Eén op de 5 mensen heeft last van slechte adem. Dit probleem kan veroorzaakt worden door ontstoken tandvlees of slechte mondhygiëne maar veel vaker wordt dit veroorzaakt door plaque en bacteriën op de tongrug. Halita pakt de oorzaak aan en zorgt voor een effectieve en complete behandeling van halitose klachten.

Wij adviseren deze producten